VÁZACÍ PÁSKY

přehled a popis jednotlivých druhů vázacích pásek

Vázací pásky

Bezpečnost a stabilita během transportu patří mezi nejdůležitější aspekty, kterých se mnoho firem i jednotlivců obává. Během přepravy může dojít nejen k poškození zboží, ale také k narušení jeho kvality. Tomuto riziku lze snadno předejít, a to za pomocí vázacích pásek, které jsou jedním z nejefektivnějších a nejspolehlivějších pomocníků při zajištění bezpečné přepravy.

Naše nabídka zahrnuje širokou škálu vázacích pásek, páskovačů, odvíječů a příslušenství, která může celý proces páskování značně usnadnit.

Vázací páska PES

PES, neboli polyesterová vázací páska je určena pro ruční i strojní balení krabic či fixaci zboží na paletách. Hlavní výhodou je její pevnost, odolnost a schopnost absorbovat i vyšší nárazy. Oproti ocelovým páskám vynikají svým ekologičtějším charakterem. Pro pevné spojení je třeba použít spony na vázací pásky.

Vázací páska PET

Polyetylenová páska je velmi lehká, pevné a elastická. Oproti ocelovým páskám je až o 80% lehčí a usnadní tak skladování či logistiku. Jsou vhodné především pro středně a vysoce náročné provozy, kde je vyžadována vysoká ochrana balených předmětů. Hlavní výhodou je možnost aplikace, od spon až po páskování svárem. Navíc odolávají až o 50 % vyššímu zatížení, než běžné PP pásky. Páska je kompatibilní s ručními páskovači a automatickými stroji.

Vázací páska PP

Páska z polypropylenu se snadno přizpůsobí tvaru baleného zboží. Díky svému materiálu je odolná vůči vlhkosti a zároveň odolá působení většiny chemikálií. Spojení pásky lze provést snadno tepelným svárem a plechovou, drátěnou či umělohmotnou sponou. Páska je kompatibilní s ručními páskovači a automatickými stroji.

Vázací páska ocelová

Ocelová vázací páska zajišťuje dokonalou fixaci velkých a těžkých břemen na paletách. Navíc vynikají vysokou tuhostí a odolností. Oproti PP nebo PES páskám zde nehrozí nechtěné přeseknutí. Ke spojování se používají kovové spony nebo průstřih.

Kontaktní formulář